Zadnji članci

Kad netko zatraži,nečiju pomoć to je znak njegove velike snage,a ne nemoći! agencija Venera Gratia Poreč

direktorica: Jovanka Hrastić

Usamljeni ste?

Dosta vam je samoće,samoće u dvoje, tajne veze,gubitka vremena,lažnih profila s interneta? Iza vas je prekid veze,rastava braka,ostali ste udovica,udovac?
Odbacite i vi, predrasude poput mnogobrojnih klijenata Hrvatske, inozemstva i poput njih iskoristite 35 godinu savjetovanja, posredovanja uspješnosti ureda "Agencija Venera Gratia" za savjetovanja i posredovanja kad ostanete sami. Agencija Venera Gratia iz Poreča u 35 godišnjem radu, svojim posredovanjem ostvarila  je: mnogobrojne veze,izvanbračne zajednice i 399 brakova, rođeno je 100 djece, najstarije je staro 26 godina najmlađe je rođeno  8.01.2017.godine

Venera Gratia se u ugovoru obvezuje na potpunu diskreciju i tajnost podataka. Način manipulacije tajnom zakonom je reguliran.
Klijentela: 60% VSS, 40% SSS, 25-78. god. iz Hrvatske i inozemstva.

Mnogi su nam poklonili povjerenje, jer zbog istog okruženja, bilo poslovnog ili privatnog, nisu bili u prilici upoznati neku novu osobu. Mnogi klijenti srednjih godina javljaju se jer su prerasli diskoteke i kasne izlaske, neki su se rastali, prekinuli vezu, samim tim udaljili se od ranijeg društva, oni stariji ostali su udovci ili udovice. Htjeli bi izaći, ali gdje otići sam? Neki, pak, imaju obveze vezane za posao, djecu, roditelje itd.

Gole istine iz života tu kraj i oko nas poslije ljubavnog k(raja)...i crtice iz istinitih ispovijedi iz 35 godišnjeg tajnog arhiva ureda Agencije Venera Gratia

Zbog preljuba kraj braka....

Ostavijena, zbog bogate starije raspuštenice.....

Dugogodišnja ljubavnica,zamjenjena za mlađu ljubavnicu ....

Njena mladost,moja starost i novac i mrvice  nedovoljne ljubavi....

Odbačena trudnoća,zbog poslovne karijere i kraj veze....

 Bio sam samohrani otac,kad sam upoznao tu divnu ženu,ali  moja kćerka je učinila sve da nasa veza ne opstane....

On te ne voli,s tobom je samo zbog tvoje vile i novaca i toliko je mlađi od tebe....gorka istina moje djece....

Bio je mamin razmaženi sin i nismo mogli trajati....

 Zbog razlike u vjeroispovijesti,roditelji su nas rastavili..

Novac ispred ljubavi...

Ostavio me trudnu i vratio se ženi.... 

Volio sam tajno, uđu ženu i bio s njom u dugogodišnjoj vezi.Pomagao joj financijski,u nadi da će se rastati od supruga. Ali ad se rastala od muža,ostavila me zbog novog mladog ljubavnika... 

 

..

Naše prednosti-istiniti podaci,ušteda u vremenu ,poslovna tajna jer uopće nije važno gdje ste upoznali voljenu osobu najvažnije je  da ste je sreli!

Prednost upoznavanju posredstvom "Agencija Venera Gratia" mnogi vide u uštedi vremena i istinitosti podataka. U godinu dana, koliko traje upisnina, otvaraju si mogućnost da upoznaju neku novu osobu. Ovaj se način upoznavanja prakticira u svijetu već punih 60 godina i cijeni se kao human posao. Biti posrednik u upoznavanju dvoje ljudi, između kojih se može dogoditi ljubav, brak i djeca, je bogatstvo i sreća. Mnogi su rekli. "Predrasude!? Smiješno. Da sam ih imao(la) nikad ne bi doživio(jela) tu sreću. "Nije važno gdje smo nekog upoznali, važno je da smo se upoznali. Posredstvom "Agencija Venera Gratia" nema garancije da će ta ljubav biti vječna, no do sada niti jedan od mnogobrojnih brakova nije završio rastavom, a od 100 posto ostvarenih veza 15 posto se razišlo, na kulturan način, bez vrijeđanja ili, pak, ometanja privatnog života, jer klijente "Agencija Venera Gratia" na to obvezuje i ugovor. Osim toga, do isteka upisnine imaju prava na nova poznanstva. Klijentela "Agencija Venera Gratia" je dobne starosti od 22 do 76 godine, raznih zanimanja, od SSS do VSS. Ako ste usamljeni, učinite i Vi nešto samo za sebe! Možda se osoba koju niste - imali prilike sresti nalazi u arhivi mnogobrojnih klijenata ureda Agencije "Venera Gratia". Jedan poziv može vam promijeniti život!Nitko unaprijed ne zna gdje će sresti ljubav u životu!Ovo je jedna od prilika,sve ostaje na vama...Nikad ne recite-nikad!

U povjerenju s vama od 14.veljače 1989.godine u Poreču
Agencija Venera gratia savjetuje iza ljubavnog k(raja)posreduje za zdravu vezu i brak
Usamljeni ste iza ljubavnog k(raja)?
Neprocjenjivo bogatstvo života; je biti voljen,voljeti imati zdravu vezu,brak.