Zadnji članci

Istinite priče

Odbačena ljubav zbog pohlepe za novcem

Odbačena ljubav zbog pohlepe za novcem

Bili smo u vezi 7 godina kad je on dobio ponudu za inozemstvo. Nisam mogla ostaviti bolesnog oca i majku. Govorio je: "Idem zaraditi novac, za nas dvoje, da otplatim kredit za stan i da otvorimo zajedničku tvrtku." Bila je to okrutna laž. Znao je da neću moći ići s njim zbog trenutnih okolnosti.

Na jednom poslovnom sastanku upoznao je kćerku bogatih roditelja iseljenika te ušao u tajnu vezu s njom koja je trajala skoro godinu dana. Nisam sumnjala jer se svakodnevno javljao video pozivima i porukama. Poslije dva mjeseca se javio sms porukom i rekao da se oženio jer je ona trudna. Poslije par godina se vratio iz inozemstva. Ona nije željela ostaviti svoje roditelje, uspješnu kompaniju i luksuzan život u inozemstvu, zatražila je rastavu braka jer se zaljubila u mlađeg muškarca. Prošle su godine, moji roditelji su odavno pokojni. Poslije 5 godina sam mu oprostila jer poslije njega nisam srela ljubav... Ali, nije išlo...

Od uspomena se ne živi, jer kako kaže agencija Venera Gratia - Ljubav je kao staklo. Kad se razbije, ne može se popraviti... Posredstvom agencije Venera danas imam dvoje prekrasne djece i brak pun ljubavi. Voljena sam i volim jer ovo je moja jedina prava ljubav.

Povezane priče