Zadnji članci

Istinite priče

Ljubavno razočarenje

Ljubavno razočarenje

Osjećam se prazno i ogorčeno…

Muškarac kojeg sam iskreno voljela povrijedio me i razočarao. Inače sam kao osoba dosta sramežljiva i  povučena zbog patrijarhalnog dgoja.  Nikada se nisam znala opustiti u nekoliko svojih beznačajnih veza.

Jednostavna,sam, osjećajna, neki kažu zgodna,ali nisam atraktivnog izgleda ni izazovna poput mojih prijateljica koje su uvijek besprijekorno našminkane i prate modu. U poduzeću moga brata on se zaposlio kao vanjski suradnik.Bio je poslovan,pametan,atraktivan, lijepog tijela kojeg je održavao sportom. Privlačio je poglede mnogih djevojaka i žena,a ja sam ostala zatečena kad je mene odabrao  da odemo na koncert.svjetski poznatog umjetnika.Osvojio me je svojom spontanošću,ljepotom manira i stekla sam neko povjerenje.Pristala  sam na vezu iznenadivši samu sebe snagom svojih emocija. . Bio je to muškarac za kojim sam oduvjek čeznula i po prvi put u svojoj 31 godini. kada sam mu se predala u potpunosti,osjetila sam da su moje tijelo i duh sjedinjeni. Poslije tri mjeseca bezbrižne ljubavi, prorijedili su se vikendi i pozivi…Pažljivo mi je rekao:ti si zadnja osoba koju želim povrijediti…plašio sam se priznati jer poznavajući tebe. znam da nikada ne bi pristala biti sa mnom u vezi,jer…ja sam oženjen,imam dijete ine volim svoju zakonitu ženu. ..Zbog moralnih načela oženio sam je samo poslije pet mjeseci zabavljanja. Bila je trudna tri mjeseca…Vjeruj mi, volim samo tebe!Ali da smo se ranije sreli….zreli smo ljudi… molim te oprosti… ako zeliš možemo nastaviti vezu, ali u velikoj tajnosti...

Odbaćena i razočarana dugo sam patila.U mojim godinama više manje svi su bili u braku,neki već i rastavljeni,neki u tajnim  vezama,naše društvo se prorijedilo.Sasvim slučajno sam saznala na jednom od najposjećenijih portala  za agenciju Venera Gratia iz Poreča. Odlučila sam postati klijent agencije Venera Gratia upravo zbog decidirano i lucidnog ugovora koji mi daje sigurnost.

 

Povezane priče